0
Your Cart

BUTIKSBITRÄDE – STOCKHOLM

Är du en person som erbjuder kundbemötande i världsklass?

October Stockholm växer så det knakar och kommer snart att öppna en ny hårstudio i Mall of Scandinavia. Har du tidigare jobbat med skönhetsprodukter och kan erbjuda service med fingertoppskänsla? Då kan jobbet som butiksbiträde hos oss vara något för dig!

Vad innebär tjänsten?

Som butiksbiträde i vår nyöppnade hårstudio i Mall of Scandinavia kommer du att vara den som har absolut mest kundkontakt – du kommer att vara ansiktet utåt för vårt varumärke. I den här salongen kommer vi inte att klippa hår, här färgar vi hår. Därmed kommer du att vara ansvarig för försäljningen av våra hårfärger och skönhetsprodukter från vårt eget varumärke True Colour, ta emot salongsbokningar – både via telefon och fysiskt i salongen. 

Vi söker personer som vill jobba heltid, deltid och på timmar. Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Tjänsten innebär både helg- och kvällsjobb. 

Vem är du?

Du har en stor passion för färg, och form – och viljan att erbjuda ett kundbemötande i världsklass. Du har tidigare jobbat med service, gärna från butik. Du har god kunskap om skönhet i allmänhet och hårfärg/smink i synnerhet. Du är en social, lyhörd och ordningsam person. Du är även en bra teamplayer men har inga problem med att jobba på egen hand. 

Vidare är du en god kommunikatör, du bör kunna kommunicera väl på både svenska och engelska, extra språk är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om October Stockholm

”Be Different! Do Good!” är grunden i vår verksamhet. October Stockholm grundades med syftet att lyfta fram kraften och skönheten hos oss alla. Idag driver vi hårstudios i Stockholm, Hudiksvall och Gävle. I en av våra hårstudios i Hudiksvall erbjuder vi även frisörutbildningar. 

Om ansökan

  • Nämn i din ansökan om du söker heltid-, deltid- eller timanställning
  • Placering: Vår salong i Mall of Scandinavia, Stockholm

Skicka din ansökan senast den 31 december 2022 till info@octoberstockholm.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Har du några frågor om tjänster? Maila October Stockholms grundare Nina Holmgren på nina.holmgren@octoberstockholm.com

Vi ser fram emot din ansökan!