0
Your Cart

COLOURIST – STOCKHOLM

Är du ett proffs på färg och vill jobba i en helt ny hårstudio i Solna

October Stockholm växer så det knakar och har öppnat en ny salong i Solna med fokus på hårfärg. Är du en expert på färgcirkeln, har frisörsbakgrund och har jobbat professionellt med hårfärg i minst tre år? Då kan det här vara något för dig!

Vad innebär tjänsten?

Här fokuserar vi på att färga, klippa och styla våra kunders hår. Du kommer att jobba med vår egen hårfärg från vårt varumärke True Colour. Vi söker personer som vill jobba heltid, deltid och på timmar. Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Tjänsten innebär både helg- och kvällsjobb. 

Vem är du?

Du har en stor passion för färg, skönhet och form – och såklart ett kundbemötande i världsklass. För att lyckas i rollen som hårfärgsexpert har du förmodligen en frisörsbakgrund, dock är det inget krav. Huvudsaken är att du kan färgcirkeln på dina tio fingrar. Vi vill att du ska ha arbetat med hårfärg i minst tre år. Du är en ordningsam person som alltid arbetar snyggt, rent och metodiskt. Att leverera utmärkt service ligger i ditt DNA, du är även en bra teamplayer men har inga problem med att jobba på egen hand. 

Vidare är du social och en god kommunikatör. Du bör kunna kommunicera väl på både svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Går du vidare i rekryteringen kommer vi be dig att göra ett arbetsprov på plats i en av våra salonger. När du skickar din ansökan vill vi gärna se en portfolio med bilder från tidigare arbeten, i både färgning och styling. 

Om October Stockholm

”Be Different! Do Good!” är grunden i vår verksamhet. October Stockholm grundades med syftet att lyfta fram kraften och skönheten hos oss alla. Idag driver vi hårstudios i Stockholm, Hudiksvall och Gävle. I en av våra hårstudios i Hudiksvall erbjuder vi även frisörutbildningar. 

Om ansökan

  • Nämn i din ansökan om du söker heltid-, deltid- eller timanställning
  • Bifoga bilder/portfolio på tidigare arbeten
  • Placering: Mall of Scandinavia

Skicka din ansökan senast den 31 december 2022 till info@octoberstockholm.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Har du några frågor om tjänster? Maila October Stockholms grundare Nina Holmgren på nina.holmgren@octoberstockholm.com

Vi ser fram emot din ansökan!