Skvallret på byn – en ny salong!

Välkommen till October Stockholm och vår salong och lärlingsutbildning till frisör på Skvallertorget 1 i Hudiksvall i samverkan med CUL – Centrum för Utbildning och Lärande.

I en trivsam och aktiv miljö blir du omhändertagen av någon av våra många fantastiska elever som just då går utbildningen till frisör. Som elev är det alltid lite nervöst att ha just Dig som kund i stolen men vår lärare och våra handledare finns alltid i närheten för att ge stöd eller en hjälpande hand.

Hos oss jobbar vi i huvudsak med produkter från Sverige och Norden men tyngden ligger i produkter från vårt eget varumärke October Stockholm och flaggskeppet är den egna 100% veganska professionella hårfärgen True COLOUR som kommer att ge ditt hår en silkeskänsla och en otrolig lyster och glans.

Och kanske det bäst för dig som vår kund – köp med dig vår hårfärg hem och förbättra eller färga hemma nästa gång. Behöver du hjälp då? – slå en signal till vår kostnadsfria support eller surfa på vågen till True COLOUR hemsidan för att hitta en massa bra information och stöd.

C E O

NINA

Frisör sedan 18 år tillbaka, Ägare av October Stockholm samt handledare för October Hair Education Produktutvecklare för varumärket October Stockholm

HUDIKSVAL SKVALLERTORGET 1

TOBIAS

Tobbe har arbetat hos oss sedan dag 1 han är en klippa och brinner för färg. Han har utvecklats så mycket och är idag en fullfjädrad frisör som är nyfiken att lära mer.

HUDIKSVALL SKVALLERTORGET 1

MOA

Moa utbildade sig på International hair Academy, Hon är en lugn och trygg frisör som brinner för frisör yrket.

Tillbaka till toppen

The ultimate make-up shop page brings you everything you need