0
Your Cart

Jobba hos oss

October Stockholm växer så det knakar och kommer snart att öppna en ny hårstudio i Mall of Scandinavia och i Gävle. Har du tidigare jobbat som frisör, med färg eller skönhetsprodukter och kan erbjuda service med fingertoppskänsla? Då kan ett jobb hos oss vara något för dig!

BUTIKSBITRÄDE – STOCKHOLM

I Som butiksbiträde i vår nyöppnade hårstudio i Mall of Scandinavia kommer du att vara den som har absolut mest kundkontakt – du kommer att vara ansiktet utåt för vårt varumärke. I den här salongen kommer vi inte att klippa hår, här färgar vi hår.

COLOURIST – STOCKHOLM

I I vår nya Colour Shop/salong kommer du inte att hitta en enda sax! Här fokuserar vi enbart på att färga och styla våra kunders hår. Du kommer att jobba med vår egen hårfärg från vårt varumärke True Colour. Vi söker personer som vill jobba heltid, deltid och på timmar.

FRISÖR – GÄVLE

I I vår nyöppnade salong i Gävle kommer du att arbeta med både klippning, styling och färgning. Du kommer att jobba med vår egen hårfärg från vårt varumärke True Colour. Vi söker personer som vill jobba heltid, deltid och på timmar.

ONLINE SUPPORT

I October Stockholm växer så det knakar och söker två personer på deltid till vår Online Support. Har du koll på det senaste inom skönhet, har god produktkunskap och ett stort intresse för service? Då kan jobbet som Online Support hos oss vara något för dig!

PRAKTIK SOCIALA MEDIER

I Pluggar du digital marknadsföring och vill jobba med sociala medier? Just nu söker vi en person som vill hjälpa oss på October Stockholm med sociala medier på deltid som en del av sin utbildning. Praktiken kan leda till anställning för rätt person.