0
Your Cart

FRISÖR – GÄVLE

Är du en frisör som vill jobba i en nyöppnad salong i Gävle?

October Stockholm växer så det knakar och har just öppnat en ny salong i Gävle. Är du en expert på färgcirkeln och har jobbat som frisör ett par år? Då kan det här vara något för dig!

Vad innebär tjänsten?

I vår nyöppnade salong i Gävle kommer du att arbeta med både klippning, styling och färgning. Du kommer att jobba med vår egen hårfärg från vårt varumärke True Colour. Vi söker personer som vill jobba heltid, deltid och på timmar. Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Tjänsten innebär både helg- och kvällsjobb. 

Vem är du?

Du har en stor passion för färg, och form – och såklart ett kundbemötande i världsklass. För att lyckas i rollen som frisör hos oss har du ett par års erfarenhet från frisöryrket, är duktig på styling och är trygg i färgcirkeln. Du är en ordningsam person som alltid arbetar snyggt, rent och metodiskt. Att leverera utmärkt service ligger i ditt DNA, du är även en bra teamplayer men har inga problem med att jobba på egen hand. 

Vidare är du social och en god kommunikatör. Du bör kunna kommunicera väl på både svenska och engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om October Stockholm

”Be Different! Do Good!” är grunden i vår verksamhet. October Stockholm grundades med syftet att lyfta fram kraften och skönheten hos oss alla. Idag driver vi hårstudios i Stockholm, Hudiksvall och Gävle. I en av våra hårstudios i Hudiksvall erbjuder vi även frisörutbildningar. 

Om ansökan

  • Nämn i din ansökan om du söker heltid-, deltid- eller timanställning
  • Placering: Vår salong i Gävle på Drottninggatan 18

Skicka din ansökan senast den 31 december 2022 till info@octoberstockholm.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Har du några frågor om tjänster? Maila October Stockholms grundare Nina Holmgren på nina.holmgren@octoberstockholm.com

Vi ser fram emot din ansökan!