0
Your Cart

LAGERPERSONAL – HUDIKSVALL

Vi söker lagerpersonal/varuplockare till Hudiksvall

Är du en person som har truckkort, erfarenhet från lagerarbete och som är sugen på en halvtidstjänst? Då kan jobbet som lagerpersonal/varuplockare hos October Stockholm vara något för dig!

Om tjänsten

October Stockholm söker en person som kan sköta all lagerhantering på vårt lager i Hudiksvall. Vi önskar att du har datorkunskap, så som webbshopshantering och kunskap inom Postnords system för att ha koll på vad som ska skickas till våra kunder. Du kommer både att sköta varuplock och att förbereda försändelser både inom och utanför Sveriges gränser.

Om dig

Du har B-körkort samt truckkort, du har även gärna egen bil, men det är inget krav. Du är van vid att jobba självgående, då mycket av ditt arbete kommer att skötas på egen hand av dig. Du har god initiativförmåga och är bra på att planera. 

Tjänsten är på halvtid, vilka dagar och tider du kommer att jobba kommer vi tillsammans överens om. 

Om October Stockholm

”Be Different! Do Good!” är grunden i vår verksamhet. October Stockholm grundades med syftet att lyfta fram kraften och skönheten hos oss alla. Idag driver vi hårstudios i Stockholm, Hudiksvall och Gävle. I en av våra hårstudios i Hudiksvall erbjuder vi även frisörutbildningar. Vi säljer hårprodukter till flera Ica-butiker runtom i Sverige, samt till återförsäljare i Mellanöstern. 

Om ansökan

Placering: Hudiksvall

Skicka din ansökan senast den 31/1 till info@octoberstockholm.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten? Maila October Stockholms grundare Nina Holmgren på nina.holmgren@octoberstockholm.com

Vi ser fram emot din ansökan!