0
Your Cart

ONLINE SUPPORT

Är du serviceminded, har koll på skönhet och vill jobba i ett växande bolag?

October Stockholm växer så det knakar och söker två personer på deltid till vår Online Support. Har du koll på det senaste inom skönhet, har god produktkunskap och ett stort intresse för service? Då kan jobbet som Online Support hos oss vara något för dig!

Vad innebär tjänsten? 

Som Online Support jobbar du tillsammans med vårt duktiga supportteam. Vi erbjuder support via chatt, telefon och mejl. I rollen som Online Support kommer du att hjälpa våra kunder med frågor gällande hårfärg, makeup och mycket mer. Du kommer även att hjälpa kunderna med att boka tid på våra salonger. Som anställd kommer du att få gå en introduktionskurs på heltid under en månad på någon av våra salonger i Gävle, Hudiksvall eller Stockholm. Under kursen kommer du att få lära dig allt om vår egen hårfärg True Colour, våra bokningssystem, vår support och hur vi jobbar med service. 

Vi söker två personer som kan jobba deltid, vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Tjänsten innebär både helgs- och kvällsjobb.

Vem är du?

Du har ett intresse för skönhet, och har koll på de senaste trenderna inom färg och form. För att trivas i rollen har du tidigare kunskap från något serviceyrke. Du är en duktig teamplayer men är van vid att jobba självgående då en stor del av rollen innebär jobb på distans. Självklart har du möjlighet att jobba på plats i någon av våra salonger. Du är en god kommunikatör som kan kommunicera väl i tal och skrift på svenska och engelska. Det är extra meriterande om du kan skriva och prata norska.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om October Stockholm

”Be Different! Do Good!” är grunden i vår verksamhet. October Stockholm grundades med syftet att lyfta fram kraften och skönheten hos oss alla. Idag driver vi hårstudios i Stockholm, Hudiksvall och Gävle. I en av våra hårstudios i Hudiksvall erbjuder vi även frisörutbildningar. Vi säljer hårprodukter till flera Ica-butiker runtom i Sverige, samt till återförsäljare i Mellanöstern. 

Om anställningen

  • Två deltidstjänster
  • Placering: Introduktionskurs på heltid under en månad på någon av våra salonger, sedan distansarbete eller möjlighet att arbeta på plats i våra salonger. 

Skicka din ansökan senast den 31/1 till info@octoberstockholm.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Har du några frågor om tjänster? Maila October Stockholms grundare Nina Holmgren på nina.holmgren@octoberstockholm.com

Vi ser fram emot din ansökan!