BJÖRK HÅRVÅRD

Björk. har ett stort hjärta för många saker, våra djur, vår miljö och ditt hår. De håller en hög kvalité på deras veganska produkter vilket gör det lättare för dig att ta ett steg mot en mer hållbar planet. De använder björkextrakt för att lugna din hårbotten, alger för att stärka dina hårstrån och solrosolja för att skydda nyfärgat hår och mot UV. De kompromissar inte med produkternas funktion. En viktig faktor är att de har uteslutit hormonstörande parabener, uttrorkande sulfater och syntetiska färgämnen.

BJÖRK HÅRVÅRD

Kemisterna utvecklar produkter med hänsyn till dig och vår jord. När du väljer Björk i badrummet så väljer du djurvänliga och färgbevarande hårprodukter som är närproducerande här i Sverige.

Björk är certifierade av två oberoende organisationer, Naturskyddsföreningen och Vi - skogen så du som kund kan känna dej trygg med varumärket Björk.

Björk klimatkompenserar dessutom förpackningarna på alla produkter i deras sortiment och för var tionde produkt så planterar dom ett nytt träd. Trädplantering förbättrar vårt klimat, räddar utsatta arter och hjälper folk ut ur fattigdom.

Vi på October Stockholm Concept Store är stolta att använda och sälja Björks produkter i vår webbshop. 

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

Din kundvagn är tom ;(
Total {{basket.FormattedProductsTotal}}
Till kassan