0,00 kr

Färgutbildning

IMG_1301.JPG

FÄRGUTBILDNING


Ingela från Vision Haircare kom till oss på October Stockholm och utbildade oss med deras 100% Vegansk hårfäg. Man kan ju undra vad vegansk hårfärg är.... Jo det är en parfymfri färg utan de extra tillsatser som de flesta varumärken har, allt från pigment som gör så att det skall se fint ut med nyansen i skålen till att dämpa doften från väten, ammoniaken. Det är ämnen som man ofta kan reagera på som kund. VH color hårfärg är helt ren från alla sådana extra tillsatser.

 

Base Changer

Det är en pigment rik vårdande behandling som vi blandar i vår blekning, färg eller balsam beroende på de resultat vi vill uppnå. Den reducerar effektivt bort alla gula eller guldiga nyanser i alla mörkhetslägen på kundens hår.Den innehåller mycket vårdande oljor så det blir en vitamin kick för håret.

Base changer hjälper ditt hår att få en kallare nyans där vi eliminerar gult och där vi kan förstärka gråa resultat.

Vill du som kund få en TOUCH UP på din ljusa nyans som räcker längre och vårdar mer än silver schampo boka in en TOUCH UP  behandling hos oss på October Stockholm.

Detta var en lärorik dag vi fick på October Stockholm och dessa utbildningar ger oss trygghet i vårt arbete och säkerhet i våra färg resultat. Tillbaka