RAW NATURALS - FÖR MÄN

ETT NYTT FANTASTISKT HUDVÅRDSMÄRKE FÖR MÄN. EN NATURLIGT SNYGG DESIGN PÅ FÖRPACKNINGAR. HÄR BYGGER VARUMÄRKET PÅ LOKAL PRODUKTION OCH MILJÖMEDVETET FRAMTAGNA PRODUKTER PRECIS SOM NAMNET PÅ SERIEN ÄR RAW NATURALS MED EN GENUIN SMÅSKALIGHET. DENNA SERIE FÖR TANKARNA TILL ETT SVENSKT MIKROBRYGGERI FÖR DEN MANLIGA HUDEN OCH DESS BEHOV. SERIEN INNEHÅLLER ANSIKTSVÅRD, KROPPSVÅRD MED TYNGDEN PÅ EN MODERN GROOMINGRUTIN DÄR SKÄGGET FÅR ETT STORT FOCUS OCH UPPMÄRKSAMHET. FUNKTIONALITET, KVALITET SAMT TROVÄRDIGHET STÅR I CENTRUM FÖR VARUMÄRKET RAW NATURALS.
RAW NATURALS - FÖR MÄN
DE KOMBINERAR HUDVÄNLIGA INGREDIENSER AV VEGETABILISKT URSPRUNG MED NATURLIGT VÅRDANDE OLJOR FRÅN HAVRE, COCOS OCH OLIV SAMT NATURLIGT EXTRAKT FRÅN HUMLE.
DE RENGÖRANDE PRODUKTERNA ÄR SULFATFRIA OCH INNEHÅLLER NATURLIGA RENGÖRANDE ÄMNEN FRÅN ÄPPLE. DE HAR GENOMGÅENDE VALT KONSERVERINGSMEDEL SOM ÄR GODKÄNDA AV ECOCERT.
HÄRLIGT MED EN NY HERR SERIE SOM ÄR TILLVERKAD I SVERIGE OCH MED MILJÖMEDVETET TÄNK. DET ÄR EN HUDVÅRDS SERIE SOM HAR EN MILD OCH FIN DOFT PÅ SINA PRODUKTER SOM GER EN FRÄSCH KÄNSLA.
FÖR ATT GÖRA EN SÅ MINIMAL PÅVERKAN PÅ MILJÖN SÅ ANVÄNDER DE GENOMGÅENDE MILJÖVÄNLIGA, FÖRNYELSEBARA, NATTLIGA OCH LOKALA ALTERNATIV I DERAS PROCESSER.

TILLBAKA

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

Din kundvagn är tom ;(
Total {{basket.FormattedProductsTotal}}
Till kassan