#What's new PR

October Stockholm in Magazine Kosmetik! 📖
Find an insightful article about us in Tidningen Kosmetik nr 4/2017 

 

October Stockholm är en ny färgstark stjärna på den svenska makeup-himlen. Märket lanserades hösten 2016 med en läppstiftskollektion i åtta noggrant utvalda nyanser, där en krona per såld produkt går till Rosa Bandets viktiga arbete med att bekämpa bröstcancer.

#What's new PR

October was featured in the Swedish magazine Aftonbladet Klick! 27th January 2017.

Nya produkter för mörka hudtoner!
Stark och matt: Oktober Stockholm är ett nytt svenskt läppstiftmärke skapat av makeupartisten Nina Holmgren. “Real Cherry” har starkt pigment och ger ett matt slutresultat.

#What's new PR

October was featured on the Swedish magazine Kungliga Magasinet, Ett kungligt ĂĄr, 2016.

#What's new PR

October Stockholm was featured in the Swedish magazine Hänt Extra, on January the 17th in the 4th number.

#What's new PR

October Stockholm was featured in Lifestyle Wellness 5/2016.

October Stockholm är et nytt makeupmärke grundat av makeupartisten Nina Holmgren. Hennes kunskap om skönhetsprodukter tillsammans med en önskan om att göra skillnad i människors liv var anledningen till att hon startade Oktober Stockholm. Namnet är inspirerat av Cancerfondens kampanj Rosa Bandet som genomförs årligen i just oktober. October Stockholm stödjer också Rosa Bandet genom sin första läppstiftkollektion True Colours Collection: för varje läppstift som säljs skänker de en krona till Rosa Bandet. Kollektionen består av mjukgörande läppstift i åtta olika nyanser som lämnar en fin matt yta på läpparna. Konsistensen är slät och ger ett jämnt lager som stannar kvar länge utan att ge avtryck, vilket är perfekt för vindrickande och pusskalas.

#What's new PR

October was featured on Improveme.se the 18th December 2016. Read more about it on: http://improveme.se/skonhet/makeup/nytt-stjarnskott-pa-makeup-himlen/60968.