0
Your Cart

PROTECT YOUR HAIR THIS SUMMER

Sommaren närmar sig med stormsteg och din vårdande hårrutin står på spel!

Väldigt ofta hör vi att solens UV-strålning orsakar skador i huden men inte så mycket om hur skadligt det är för håret. 

Vi vet att oavsett väder och temperaturförändringar kan väderskiftningar ställa till olika problem för håret. Av den anledningen vill vi dela med oss av en rad olika hårtips som du kan ta del av för att vara mer varsam med håret och inte låta det påverkas av yttre påfrestningar såsom vatten och sol.

Vårda håret rätt genom att ta hand om det på samma sätt som du vanligtvis gör när du skyddar huden mot solen – använd SPF! Investera i ett solskydd anpassat för hårbotten, berikat med vitaminer, som hjälper dig att bevara din hårfärg och hålla ett välmående svall i håret.

För att minimera solskador på den känsliga hårbotten kan du också bära en hatt. Att sola och bada är en bra kombination för både kropp och själ under sommaren – men olyckligtvis inte för ditt hår. Detta eftersom salt och klor hämmar hårväxten, gör håret sprött och missfärgar det så det slår grönt. Värt att nämna är att hår som ligger mot kroppen kan också bli missfärgat om du inte tidigare smörjt in solskydd på huden!

Det är här vår produkt Colour Reboot kommer till räddning, som är första åtgärden till en färgkorrigering! Vår Colour Reboot kommer i pulverform och blandas med vatten. Med det sagt kan du använda den för att skölja av håret efter badet. Produkten lyfter din permanenta hårfärg upp till två steg och rensar håret från alla påfrestningar då den avlägsnar föroreningar såsom kalk, metaller, järn och minst sagt salt- och klorrester!

Get the look text – salongsfärgat hår hemma

Är du intresserad av en färgförändring och vill återuppliva håret med en boost av en naturlig lyster och ljushet? Gör slingor!

Med våra True Color produkter kan du uppnå salongsfärgat hår hemma. Ta gärna en titt på vår hemsida då du kan hitta en steg-för-steg guide för hur du skapar diverse looks som faller dig i smaken!

Kom ihåg att vi kategoriserar olika frisyrer i olika nivåer: lätt-medel-avancerad. Om du inte har förkunskaper i att slinga håret hemma råder vi dig att be en vän om hjälp med behandlingsprocessen eller vända dig till våra professionella frisörer på våra samtliga salonger i Stockholm, Hudiksvall och Gävle. Våra professionella frisörer står redo och är bereddvilliga att ge ditt hår ett perfekt färgresultat!