Här sitter Du bekvämt på ståplats!

Välkommen till October Stockholm och vår salong i Solna som befinner sig på anrik mark där en gång Sveriges nationalarena Råsunda fotbollsstadion låg.

I en trivsam och lugn miljö blir du omhändertagen av Nina, företagets grundare och eldsjäl – som är en grym kreatör och frisör som likt magi skapar Din nya look med både fantastiska färgnyanser för ditt hår eller varför inte en modern cool ny frisyr.

Hos oss jobbar vi i huvudsak med produkter från Sverige och Norden men tyngden ligger i produkter från vårt eget varumärke October Stockholm och flaggskeppet är den egna 100% veganska professionella hårfärgen True COLOUR som kommer att ge ditt hår en silkeskänsla och en otrolig lyster och glans. 

Och kanske det bäst för dig som vår kund – köp med dig vår hårfärg hem och förbättra eller färga hemma nästa gång. Behöver du hjälp då? – slå en signal till vår kostnadsfria support eller surfa på vågen till True COLOUR hemsidan för att hitta en massa bra information och stöd.

C E O

NINA

Frisör sedan 18 år tillbaka, Ägare av October Stockholm samt handledare för October Hair Education Produktutvecklare för varumärket October Stockholm

Tillbaka till toppen

The ultimate make-up shop page brings you everything you need