Ur led är tiden – unna dig vardagslyx när den är som allra bäst!

Välkommen till October Stockholm och vår salong på Storgatan 29 i Hudiksvall där tid och uppmärksamhet enbart är på dig kära kund.

I en trivsamt lyxig och skön miljö blir du omhändertagen av någon av våra otroliga frisörer som hjälper dig med allt – kanske du är på väg till ditt bröllop eller nyårsfesten eller en ny spännande dejt eller bara vill njuta och slappna av en stund? – oavsett kommer du att gå ut genom dörren med ett leende.

Hos oss jobbar vi i huvudsak med produkter från Sverige och Norden men tyngden ligger i produkter från vårt eget varumärke October Stockholm och flaggskeppet är den egna 100% veganska professionella hårfärgen True COLOUR som kommer att ge ditt hår en silkeskänsla och en otrolig lyster och glans. 

Och kanske det bäst för dig som vår kund – köp med dig vår hårfärg hem och förbättra eller färga hemma nästa gång. Behöver du hjälp då? – slå en signal till vår kostnadsfria support eller surfa på vågen till True COLOUR hemsidan för att hitta en massa bra information och stöd.

HUDIKSVALL STORGATAN 29

ELLEN

Ellen har gått från klarhet till klarhet och utvecklats till en fantastisk frisör.

HUDIKSVALL STORGATAN 29

BENJAMIN

HUDIKSVALL STORGATAN 29

RONJA

Tillbaka till toppen

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Already have an account