0,00 kr

Dr Sannas SPF 30 Solskydd

299,00 kr (inklusive moms)

Dr Sannas SPF 30 Spe 30 högt solskydd som är vattenfast och är ett fysikaliskt, mineralbaserat solskydd med zinkoxid som reflekterar bort de skadliga UVA och UV strålarna från solen ch innehåller inga allergener. Dermatologiskt testad. Ej testad på djur.

Applicera en handfull solkräm jämnt över huden innan huden exponeras för sol. En mindre mängd solkräm sänker skyddet avsevärt. Börja sola försiktigt och växla gärna med skugga. Applicera regelbundet för att upprätthålla skyddet. Små barn ska inte utsättas för direkt solljus eftersom det utgör en allvarlig hälsorisk

Beskrivning

Jojobaolja består till stor del av gadoljesyra, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i hudendärav är det den olja som är mest likt hudens eget sebum vilket resulterar i en sammetslen känsla på huden. Jojobaoljan innehåller även av palmitinsyra, palmitolsyra, oljesyra och erukasyra som verkar utslätande för huden och motverkar uttorkning. Jojobaolja innehåller ävenvitaminerna A och D samt antioxidanter som hjälper huden att hålla sig friskoch ger fin lyster.Kokosolja absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Kokosoljan består till största delen av mättade fettsyror som hjälper till att behålla hudensfuktighet. Kokosolja klassas som en fet olja vilket gör att den har egenskapen att göra huden mjuk och smidig samt att den har en nästan pärlemor skimrande effekt på huden. Laurinsyra, kaprylsyra och kaprinsyra är fettsyror som skyddar huden mot uttorkning.Probiotika framställs genom fermentation och är speciellt anpassad för hudvård. Resultatet av denna framställning ger probiotika i form av peptider. som är en multifunktionell ingrediens, den balanserar mikrofloran på huden samtidigt som den återfuktar och lugnar.