0,00 kr

BARR - SNOW OIL & CELLULITOLJA

470,00 kr (inklusive moms)

Snow oil är utvecklad för hud som behöver extra näring och fuktboost. Denna olja återfuktar på djupet och skyddar huden mot torrhet . Verkar mjukgörande och lugnande och förbättrar både textur och tonen i huden Snow Oil innehåller en hög halt av linolsyra från Tistel olja som snabbt absorberas och gör det möjligt för kroppen att öka cirkulationen och förhindra torr och rynkig hud. Samt Olivolja som innehåller stora andelar enkelomättat fett, antiinflammatoriska polyfenoler, E-vitamin och antioxidanter innehåller även sesamolja och jojobaolja som är mjukgörande, lugnar huden och lindrar klåda Det fuktgivande egenskaperna ger huden en frisk lyster och främjar elasticiteten. Passar bra för: ⦁ Vinter / vår ⦁ Idealisk för torr till väldigt torr hud. & Cellulite massage olja är speciellt framtagen för att lindra och minska uppkomsten av inbäddade celluliter. En regelbunden massage stimulerar mikrocirkulationen , vilket förbättrar elasticitet , slätar och stramar till huden. Förebygger och minskar ojämnheter som apelsinhud och minskar vätskeansamlingar.

Beskrivning

Snow oil är utvecklad för hud som behöver extra näring och fuktboost.
Denna olja återfuktar på djupet och skyddar huden mot torrhet .
Verkar mjukgörande och lugnande och förbättrar både textur och tonen i huden
Snow Oil innehåller en hög halt av linolsyra från Tistel olja som snabbt absorberas och gör det möjligt för kroppen att öka cirkulationen och förhindra torr och rynkig hud.
Samt Olivolja som innehåller stora andelar enkelomättat fett, antiinflammatoriska polyfenoler, E-vitamin och antioxidanter
innehåller även sesamolja och jojobaolja som är mjukgörande, lugnar huden och lindrar klåda
Det fuktgivande egenskaperna ger huden en frisk lyster och främjar elasticiteten.

Passar bra för:
⦁ Vinter / vår
⦁ Idealisk för torr till väldigt torr hud.

&

 

Cellulite massage olja är speciellt framtagen för att lindra och minska uppkomsten av inbäddade celluliter.
En regelbunden massage stimulerar mikrocirkulationen , vilket förbättrar elasticitet , slätar och stramar till huden. Förebygger och minskar ojämnheter som apelsinhud och minskar vätskeansamlingar.