LOGO TOP-min

GÖR DITT VAL NEDAN:

INSTRUKTION FÖR ANVÄNDNING AV VÅRA PRODUKTER

>>

INSTRUKTIONER: 

Olika val av Activator Emulsion Cream: 5 vol. (1.5%) – För mörkare med en nivå eller färgning av blekt hår. 20 vol. (6%) – För att färga hårton på ton, täcka grått hår eller bli ljusare med en nivå. 

Behöver Du hjälp? Våra professionella hårfärgskonsulter finns alltidredo att hjälpa dig, oavsett om det är hjälp vid val av färg eller när du skall färga ditt hår hemma. Rådgivningen är kostnadsfri när du har valt att använda October Stockholm Permanent Hair Colour – True COLOUR.

1 del

+

1st-one

Permanent hår
Färgkräm

1.5 delar

ACTIVATOR_5vol

Toner aktivator
Emulsion Cream 5 vol.

Färguppfräschning och nyansförstärkning

FÖRBEREDELSE: Blanda en del hårfärgskräm och en och en halv del Toner Activator Emulsion Cream (1: 1,5) i en icke-metallisk skål. När du använder nyanser från Superlift-serien, blanda en del kräm och två delar Toner Activator Emulsion Cream (1: 2). 

ANVÄNDNING: Applicera den iordninggjorda färgblandningen jämnt på torrt och otvättat hår och låt verka i ca 20 minuter; efter färgblandningen verkat klart skölj håret försiktigt med varmt vatten och schampo för färgat hår After Colour Shampoo (pH 4.5). 

circle

20 min

1 del

+

1st-one

Permanent hår
Färgkräm

1.5 delar

ACTIVATOR_5vol

Permanent aktivator
Emulsionskräm
20 vol.

Täcka grått / hårbotten färg

FÖRBEREDELSE: Blanda en del hårfärgskräm och en och en halv del Permanent Activator Emulsion Cream (1: 1,5) i en icke-metallisk skål. 

ANVÄNDNING: Applicera den iordninggjorda färgblandningen jämnt på torrt och otvättat hår och låt verka i ca 45 minuter; efter färgblandningen verkat klart skölj håret försiktigt med varmt vatten och schampo för färgat hår After Colour Shampoo (pH 4.5). 

45min

45 min

1 del

+

1st-one

Permanent hår
Färgkräm

1.5 delar

ACTIVATOR_5vol

Permanent aktivator
Emulsionskräm
20 vol.

Infärgning och ton i ton

FÖRBEREDELSE: Blanda en del hårfärgskräm och en och en halv del Permanent Activator Emulsion Cream (1: 1,5) i en icke-metallisk skål. 

ANVÄNDNING: Applicera den iordninggjorda färgblandningen jämnt på torrt och otvättat hår och låt verka i ca 30 minuter; efter färgblandningen verkat klart skölj håret försiktigt med varmt vatten och schampo för färgat hår After Colour Shampoo (pH 4.5). 

30min

30 min

1 del

+

1st-one

Permanent hår
Färgkräm

1.5 delar

ACTIVATOR_5vol

Permanent aktivator
Emulsionskräm
20 vol.

Färgning av utväxt 

FÖRBEREDELSE: Blanda en del hårfärgskräm och en och en halv del Permanent Activator Emulsion Cream (1: 1,5) i en icke-metallisk skål. 

ANVÄNDNING: Applicera färgen i utväxten och låt verka full verkningstid. Applicera därefter färgen på längderna 5-15 minuter beroende på hur mycket färgen har tvättats ur. 

30min

30 min

Vilken färg att välja:

Det finns för närvarande 41 olika färger att välja mellan. Ta en titt nedan för att hitta din önskade färg.

På färgkartan nedan hittar du samma färger som visas ovan. Det här kartan är ett bra verktyg att titta på när du pratar med våra hårfärgskonsulter eftersom de ofta hänvisar till det. Kanske älskar du färgen du har just nu men letar du efter ett sätt att minska det varmaKartan visar dig både riktning och val av färg. 

BEHÖVER DU HJÄLP?: Våra professionella hårfärgskonsulter finns alltid redo att hjälpa dig, oavsett om det är hjälp med att välja färg eller om det är när du ska färga håret hemma. Denna support är kostnadsfri vid köp av October Stockholm PermaNent Hair Color – True COLOUR.

RING OSS PÅ +46 010-350 0100

SÄKERHETSINSTRUKTIONER: Om du / kund upplever stickande eller sveda, snabbt spridande hudutslag, yrsel eller svimning, andfåddhet och / eller svullnad i ögon / ansikte, skölj omedelbart och avbryt användningen. Färga inte håret igen och sök omedelbart läkarvård. Om du / kund efter färgning eller efterföljande dagar upplever problem med hud eller hårbotten (klåda, utslag, svullnad i ögon / ansikte, blåsor och / eller gråt), sök omedelbart läkarvård. Håll reda på den produkt som används som referens om du / kund upplever en reaktion (t.ex. kundnamn och servicedatum, skuggnummer, batchkod, tomt paket). Om du / kund bär kontaktlinser och någon produkt kommer in i ögat, ta ur/bort kontaktlinsen först och spola genast med en stor mängd ljummet vatten och kontakta läkare. Inandas inte eller förtär ej produkten. Undvik onödig hudkontakt. Använd inte om håret har färgats med henna eller metallfärger. Ta bort alla metallföremål från håret före färgning och håll dem borta under färgningen. Använd aldrig metallverktyg. 

 

PRELIMINÄR KÄNSLIGHETSTEST: För att utföra känslighetstestet, förbered en bomullsknopp, en färgskål och en mätsked och fortsätt enligt följande: (1) Öppna produkten genom att skruva av locket och vrida röret upp och ned. Håll den ordentligt utan att klämma in den och tryck in lockets spetsiga ände i metallförseglingen och håll öppningen borta från ansiktet och kroppen. (2) Blanda en del hårfärgskräm och en och en halv del oxidationsmedel (kom ihåg att bara använda en liten dos för teständamål). När det gäller nyanser från Superlift-serien är blandningsandelen en del kräm och två delar oxidant. (3) Stäng både röret och flaskan ordentligt med sina egna lock. (4) Applicera en liten dos färgblandning med en bomullsknopp på den inre armbågen eller bakom örat och låt den verka i cirka 35 minuter. Rengör med en handduk men tvätta inte området under de följande 48 timmarna. Om inga reaktioner (utslag eller rodnad, sveda eller klåda) uppträder under de följande 48 timmarna kan du fortsätta med appliceringen av färgprodukten. VIKTIGT: om klienten efter applikationen känner en klåda, sveda eller sveda, skölj omedelbart 

Tillbaka till toppen

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Already have an account