0
Your Cart

Bli företagskund

Reklam för October Stockholm True Colour hårfärg med texten "Hårfärg skapad av frisör för frisörer" bredvid en kvinna med ljust lila hår.

DAGS ATT TÄNKA PÅ ETT NYTT SÄTT SOM FRISÖR?

Vill du ha kunden i fokus ge den bästa servicen och få bättre ekonomi så har vi lösningen för dig! Våra veganska produkter har hög kvalitet, lång hållbarhet  och ger fantastisk glans och lyster. 

Vi erbjuder dig som frisör möjlighet att köpa våra produkter till din salong. Vår hårfärg har en unik formula med en högteknologiskt tillverkning. Formulan innehåller Ceramide 2, macadamiaolja och Tranbär för lång hållbarhet, lyster och glans. Vårt system innehåller 73 nyanser med gråhårstäckning upp till 100%. Vår nya blekning True blond Plex Blått blekpulver, med ett plex som skyddar håret under blekningsprocessen. Den ljusar upp till 9 nivåer och dess användning och applicering är extremt enkel, vilket gör det möjligt att få magnifika kalla och eleganta blondiner

True Colour är en professionell hårfärg som du med fördel kan erbjuda och sälja till din kund så kunden kan underhålla sin färg med mellan sina frisör besök. October Stockholm har stor efterfrågan från våra kunder att hitta närmaste True Colour Salong, därför erbjuder vi central marknadsföring till just din salong när du väljer att köpa våra produkter.

För att ansöka om att köpa våra produkter fyller du i formuläret nedan.

Logga in

Registrera

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.