0
Your Cart

Hårstudios

Vi som arbetar hos October står för fyra kärnvärden: kvalitet, kreativitet, kunskap och service. I våra salonger arbetar vi med 100 % vegansk hårfärg. Hårfärgen ger ditt hår glans och lyster med fin och lång hållbarhet.

Hudiksvall Storgatan 29

Välkommen till October Stockholm och vår salong på Storgatan 29 i Hudiksvall där tid och uppmärksamhet enbart är på dig kära kund.

I en trivsamt lyxig och skön miljö blir du omhändertagen av någon av våra otroliga frisörer som hjälper dig med allt – kanske du är på väg till ditt bröllop eller nyårsfesten eller en ny spännande dejt eller bara vill njuta och slappna av en stund? – oavsett kommer du att gå ut genom dörren med ett leende.

Du hittar vår salong på Storgatan 29, telefonnummer 0650-14000

Boka

GÄVLE

I Välkommen till October Stockholm och vår första Colour Shop i Gävle! Här kan du köpa vår helt egna professionella och veganska hårfärg True Colour – och dessutom få all den support du kan tänkas behöva för att uppnå salongsfärgat hår hemma. Här ger vi dig även en helt ny look, oavsett om du önskar en ny hårfärg eller att uppdatera din frisyr. Våra duktiga frisörer är lyhörda för dina önskemål och hjälper dig att hitta en frisyr eller hårfärg som passar just dig. 

Du hittar oss på Drottninggatan 18, telefonnummer 0266-840 00

Boka

Stockholm

Välkommen till October Stockholm och vår salong i Solna som befinner sig på anrik mark där en gång Sveriges nationalarena Råsunda fotbollsstadion låg.

I en trivsam och lugn miljö blir du omhändertagen av Nina, företagets grundare och eldsjäl – som är en grym kreatör och frisör som likt magi skapar Din nya look med både fantastiska färgnyanser för ditt hår eller varför inte en modern cool ny frisyr.

Du hittar oss på Garvis Carlssons Gata 26, telefonnummer 08-814000

Boka