0,00 kr

Hårstudios

Concept Store

Vi arbetar med Svenska varumärken med klimatsmarta produkter och med bra värdegrunder. Vi tänker på djur, natur och på vårt välmående. Att knyta ihop våra byggstenar välmående, hälsa och Svenska klimatsmarta produkter tar ett helhetsgrepp om den svenska skönhetsbranschen i salong och vidare utvecklar nu vår webbshop med Svenska varumärken i alla skönhetsområden. I salongerna arbetar vi med 100% Vegansk hårfärg.

Sundsvall  060615002 Hudiksvall 0650 14000

Sundsvall & Hudiksvall

Tobias / Hudiksvall

Jag gick ut frisörutbildning 2017 på Frisörcentrum i Falun. Efter utbildningen började jag jobba på Trudes i Hudiksvall där jag har arbetat av dom flesta traineetimmarna och är nu på min slutspurt inför gesällen. Efter gesällprovet ser jag så fram emot att ta nästa steg och utveckla min kreativitet. Det är med spänning jag ser fram emot att få vara med från början av October Stockholm Concept Store och lära mig mer om skönhetsprodukter som är bra för djur, natur och för oss alla. Även skönhetsbranschen ligger det i tiden att arbeta miljösmart och att nu få ta steget och lära mig vegansk hårfärg med färger från softa nyanser till mer extrema är något jag omfamnar varmhjärtat. De mer extrema nyanserna brinner jag lite extra för, en färgnörd som jag är. Jag ser framemot att utvecklas inom October Stockholm Concept Store och se vad teamet frambringar i framtiden!

Christina / Hudiksvall

Jag har många års erfarenhet av yrket som frisör/make up artist. Efter mina år på Trudes såg jag en möjlighet att utvecklas och bredda mina kunskaper, I teamet på October Stockholm kommer min huvudsakliga position som frisörscout/frisör och produktutvecklare. Att jobba som frisörscout är ett helt nytt tänk in i framtiden för oss frisörer och elever där jag kommer arbeta aktivt att hitta nya inspirerande kommande frisörer in i det October Stockholm Concept Store nu startat upp. Som scout kommer jag ta det största ansvaret för eleven och hjälpa dem ända fram till gesällprovsdagen och in i Octobers värld. En ny spännande utmaning, och det känns jättekul att kunna få ta del av detta projekt tillsammans med October Stockholm!

Nina / Sundsvall / Hudiksvall

Jag är ägare och grundare av October Stockholm - född och uppvuxen i Sundsvall dit jag nu har återvänt efter jobb utomlands och i Stockholm samt det senaste året hos Trudes Frisörer i Birsta. Under mina år i Stockholm har jag drivit ett antal salonger och jobbat med olika uppdrag bl a Idol och den numera avlidna världsartisten Avicii’s konsert. Anledningen till att October blev startskottet beror på att genom åren då jag jobbat i England, på Malta eller runt om i Sverige så har jag märkt att alla, oavsett ursprung, har samma typ av utmaningar i livet när det gäller skönhet, men vi hanterar dem olika. Jag har märkt att välmående och hälsa spelar en viktig roll i många människors liv oavsett var i världen vi är. Nu utvecklar jag vidare med October Stockholm Concept store som en förlängd arm på mitt varumärke October Stockholm där välmående, hälsa och skönhet är byggstenarna för konceptet. Att få möjligheten att arbeta “närodlat” inom skönhetsbranschen med Svenska varumärken med bra värdegrunder och kunna ge tillbaka genom välgörenhet känns helt rätt.

Therese / Sundsvall

Jag är utbildad frisör och hårolog hos Ann Pettersson Hair Design School. Flyttade till Sundsvall efter färdig utbildning och nu är jag inne på mitt 3 år som frisör. Färg och form är det jag brinner för och jag älskar stora förändringar oavsett om det är en frisyr eller extrema färger. Att få göra det jag brinner för och samtidigt får göra det djurvänligt med veganska svenska produkter och med miljön i åtanken gör det sådär extra härligt på jobbet. Jag har hittat ett fantastiskt team att få utvecklas och jobba med.

Emma / Sundsvall

Jag har gått min frisör utbildning på Västermalms Gymnasiet här i Sundsvall. Jag blev klar med utbildningen 2016. Därefter började jag på Trudes i Sundsvall där jag sedan gjorde Gesällen i oktober 2018. Nu är jag inne på mitt 4 år som frisör och har nu börjat här på October Stockholm och hoppas på att jag kommer att få använda min kreativitet inom både färger och klipptekniker som är det jag brinner för. Och dessutom få jobba med helt veganska, djurvänliga svenska produkter. Både inom hårfärger, hårprodukter och skönhetsprodukter. Att få åka på jobbet och göra det man tycker är kul men även få tänka på miljön är det jag ser fram emot här på October Stockholm.

Inför ditt besök hos oss på October

Vad roligt att Du väljer att låta oss skapa en ny frisyr till Dig!

 

Har Du några frågor eller om Du svarar ja på något av påståendena nedan, ring oss på 060-615002 eller 0702863032

 

Alla typer av pastell och extremfärgningar kräver en telefonkonsultation.

 

**Vi följer läkemedelsverket rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar.

Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag. Ansvaret på detta ligger hos vårdnadshavaren.

 

Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök,  i följande fall:

-Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.

-Om Du har egen brunn eller badat i pool.

-Om håret ändrat färg/textur efter utlandsresa.

-Om Du har använt dig av färgbomber/färginpackning. Särskilt Revlons.

-Om Du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.

-Om Du har använt en så kallad Root Touch up. En färgad spray som döljer din utväxt.

-Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

 

Det är viktigt att Du hör av dig om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök.

Avbokning av besök ska ske senast 24 h före bokad tid.

Uteblivet besök/sen avbokning debiteras enligt prislistan och den tid som bokats upp.**060-615002